Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Programa del 33è Aplec Excursionista

L'organització del 33è Aplec Excusionista dels Països Catalans ha fet públic el programa d'actes de l'edició d'enguany que es celebra als municipis de Benifairó i Simat de la Valldigna.


15 excursions de muntanya, visites culturals, xarrades, exposicions i música valenciana de tot tipus (cantautors, cant d'estil, pop-rock ... dolçainers i fins i tot música de banda). Els divendres 4 de desembre a l'Auditori Municipal de Benifairó el pintor valldignenc Paco Alberola i el cantaor d'estil socarrat Pep Gimeno "Botifarra" enceten els actes amb un homenatge a "Xàtiva la socarrà"

07/11/2009 16:55 Cultura

 

  33é Aplec Excursionista PPCC

clica les imatges

 

L'endemà Benifairó i Simat inauguraran oficialment l'Aplec amb una cercavila que unirà els dos termes per l'horta. Concerts exposicions i xarrades als dos pobles completen la programació cultural de l'esdeveniment que es clourà l'últim dia (8 de desembre) amb l'harmonia de les bandes de música i l'acomiadament institucional de l'Aplec.. LLIBERTAT.CAT en farà un seguiment especial durant l'edició d'enguany de l'Aplec Excurionista dels Països Catalans des de La Valldigna.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid