Programa del 33è Aplec Excursionista

L'organització del 33è Aplec Excusionista dels Països Catalans ha fet públic el programa d'actes de l'edició d'enguany que es celebra als municipis de Benifairó i Simat de la Valldigna.


15 excursions de muntanya, visites culturals, xarrades, exposicions i música valenciana de tot tipus (cantautors, cant d'estil, pop-rock ... dolçainers i fins i tot música de banda). Els divendres 4 de desembre a l'Auditori Municipal de Benifairó el pintor valldignenc Paco Alberola i el cantaor d'estil socarrat Pep Gimeno "Botifarra" enceten els actes amb un homenatge a "Xàtiva la socarrà"

07/11/2009 16:55 Cultura

 

  33é Aplec Excursionista PPCC

clica les imatges

 

L'endemà Benifairó i Simat inauguraran oficialment l'Aplec amb una cercavila que unirà els dos termes per l'horta. Concerts exposicions i xarrades als dos pobles completen la programació cultural de l'esdeveniment que es clourà l'últim dia (8 de desembre) amb l'harmonia de les bandes de música i l'acomiadament institucional de l'Aplec.. LLIBERTAT.CAT en farà un seguiment especial durant l'edició d'enguany de l'Aplec Excurionista dels Països Catalans des de La Valldigna.