Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Intersindical publica un llibre sobre els drets dels treballadors adreçat als nouvinguts

El sindicat nacional i de classe ha editat elllibret “Si treballes, tens drets” en sis idiomes per tal d’arribar amb major facilitat a la població nouvinguda als Països Catalans. Les llengües escollides han estat el català, el xinès, el quítxua, el romanès, l’anglès i el francès i el contingut consta d’un resum dels drets que, com a treballadores i treballadors, ens emparen per mitjà de la legislació laboral i social i els convenis col·lectius, independentment de si se’ns ha donat d’alta a la Seguretat Social.

04/11/2009 21:35 Laboral

Tal com destaca la presentació del llibret, aquelles persones nouvingudes que arriben a casa nostra amb voluntat d’assolir una vida millor han de poder esdevenir “ciutadans i ciutadanes de ple dret”, un procés en el qual el món del treball hi juga un paper essencial, “com a element bàsic per permetre la plena integració d’aquestes persones a la nostra societat”. Per aquest motiu, és essencial que, per fer-los partícips de la construcció de la societat que desitgem, primer “coneguin els seus drets laborals, que participin de la vida sindical, que hi diguin la seva” i així “puguin dibuixar amb nosaltres el futur de justícia social i llibertats nacionals pel qual treballem”.

Les edicions impreses del llibret es poden recollir per les seus del sindicat i, segons el nivell d’acollida d’aquesta eina, des de la Intersindical-CSC se n’editarà una segona versió que reculli la mateixa informació en altres llengües.

Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  8. El sant sopar assegurat
  9. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  10. L'ensenyament del Català a Catalunya Nord no passa pels millors moments
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid