Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Parlament Europeu admet la queixa de la Plataforma "No a la MAT"

El Comitè d'Apel·lacions del Parlament Europeu ha admés a tràmit la queixa que li van presentar el 6 de març la Plataforma No a la MAT i l'associació AMMAT, formada per 63 ajuntaments. La queixa denuncia, entre altres coses, l'actuació 'esbiaxada i discriminadora' de Mario Monti i la dels governs espanyol i català de tirar endavant la línia entre Sentmenat i Bescanó sense el preceptiu debat públic previ i la fragmentació de la interconnexió internacional, en tres trams, incomplint convenis i directives europees.

13/09/2008 08:32 Territori
En un comunicat emès ahir, l’entitat també usa l’argument que la construcció de la línia es faci "sense debat previ" i amb " fragmentació (…) en tres trams, incumplint els convenis europeus". El president del comitè d’appel·lacions, Marcin Libicki, ja ha respost a la plataforma que les qüestions plantejades "són admisibles a tràmit de conformitat amb el que estableixen les normes de procediment europeu". El comunicat esperança de "No a la MAT" també subratlla que no s’abandonarà res "cara als lobbys de sempre, amb les complicitats d’un govern d’esquerres" i conclou que no s’admetran "agressions irreversibles al territori".
 
Ara el Comitè convocarà a Brussel·les una reunió oberta al públic per examinar-la. 
 
La Plataforma continua amb diversos fronts oberts i, per exemple, té pendent un judici al Tribunal Suprem de Madrid sobre tram Sentmenat-Bescanó.
 
 
Rànquings
  1. Presentació a Girona del llibre "Toni Lecha (1943-2013): prendre partit"
  2. Polèmica Benet-Audet (I)
  3. La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG) prepara un acte-brindis antimonàrquic a Figueres
  4. La CACG (Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines) ha reunit 100 persones a Figueres en una protesta contra la visita de Felipe VI
  5. Campanya per recuperar el camí de ronda Garbet-Colera a l'Alt Empordà
  6. Emotiu homenatge en la presentació del llibre "Isabel Pallarès i Roqué, mosaic d'una dona valenta"
  7. L’ANC pren de nou la iniciativa per assolir la Independència
  8. La CUP culmina el Procés Garbí amb molts deures per respondre als nous reptes
  9. Acte de presentació del Correllengua Llera del Ter - Gavarres
  10. L’espectacle ‘Natura Encesa’ torna a amenaçar un parc únic a Barcelona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid