Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"No a la MAT" d'Osona denuncia més irregularitats

La plataforma No a la MAT d’Osona, a través d'unes fotografies, denuncia més "irregularitats que s'estan cometen impunement, en la construcció de la línia” a Folgueroles. També recorden que “encara no està tot aprovat” i que “no es respecten les distàncies mínimes als habitatges, als conreus, a les persones, a la nostre cultura, als espais naturals i d’interès”. En el cas concret de Folgueroles, la plataforma denuncia que una de les torres és a menys de 200 metres de la casa pairal dels pares de Mossèn Cinto Verdaguer, a on hi ha una granja amb animals i gent treballant a menys de 50 metres.

28/08/2008 10:29 Territori
També es queixen d’una segona torre en el terme municipal d’aquesta població. “Per construir-la, Red Eléctrica Española (REE) va eixamplar un corriol, per on se sap que hi passejava Mossèn Cinto Verdaguer i on el poeta va escriure uns poemes dedicats a uns rierols que hi ha amb uns animals. Ara el corriol està tot eixamplat sense que REE hagi demanat permís. I és en un espai natural”, es lamenten des de la plataforma.
 
Font: Osona.com
 
Per saber-més:
 
 
 
 
Rànquings
  1. Presentació a Girona del llibre "Toni Lecha (1943-2013): prendre partit"
  2. Polèmica Benet-Audet (I)
  3. La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG) prepara un acte-brindis antimonàrquic a Figueres
  4. La CACG (Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines) ha reunit 100 persones a Figueres en una protesta contra la visita de Felipe VI
  5. Campanya per recuperar el camí de ronda Garbet-Colera a l'Alt Empordà
  6. Emotiu homenatge en la presentació del llibre "Isabel Pallarès i Roqué, mosaic d'una dona valenta"
  7. L’ANC pren de nou la iniciativa per assolir la Independència
  8. La CUP culmina el Procés Garbí amb molts deures per respondre als nous reptes
  9. Acte de presentació del Correllengua Llera del Ter - Gavarres
  10. L’espectacle ‘Natura Encesa’ torna a amenaçar un parc únic a Barcelona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid