Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nou atac ultradretà al País Valencià

Un dia despres de l'atemptat a la seu d'ERPV, una de les seus de la Intersindical Valenciana (STEPV, STAPV i STSPV) de la ciutat de València va aparèixer, dissabte passat, plena d'enganxines, pintades i pixats. La porta principal té dues dianes pintades i enganxines. A més, la porta principal estava pixada. El Sindicat ha interposat la corresponent denuncia a la Comissaria de la Policia Nacional d'Abastos. La COS ha emès un comunicat de denúncia i suport.
 

03/12/2007 11:38 Política
La Intersindical Valenciana s'ha posat en contacte amb la Delegació del Govern. No és la primera vegada que la seu apareix amb pintades o rètols. Les agressions i les pintades són molt frecuents, malgrat que no existeix cap simbol ni rètol que identifique aquesta seu. 
 
El sindicat considera que aquestes responen a una campanya contra les entitats democràtiques i valencianistes per part de grups de la ultradreta espanyolista i blavera. Per altra part, dòna la coincidència que la seu sindical està pròxima a la seu d'ERPV i del Bloc que ha sofert darrerament diversos atemptats.

Aquesta organització qualifica de molt preocupant totes aquestes agressions, així com les manifestacions públiques de sectors ultradretans espanyolistes i blavers que actuen en la impunitat, des de fa anys, al País Valencià, per la qual cosa urgeix a les autoritats a actuar amb contundència i a desarticular aquests grups ultres. Així mateix, li preocupa que el clima de crispació, confrontació i victimisme que es potencia des de determinades instàncies polítiques i mediàtiques anime a la creació i actuacions d'aquests grups. Per tot açò, Intersindical Valenciana demana al consell de la Generalitat Valenciana a condemnar aquestes actuacions amb la màxima contundència igual que ho fa quan les agressions i atemptats es produeixen en altres indrets de l'Estat.
 
 
Comunicat de la Coordinara Obrera Sindical (COS)
Benvolgudes companyes i companys de la Intersindical Valenciana,
ens hem assabentat per terceres persones de l'agressió patida ahir a unade les vostres seus a València. Per tot plegat i davant l'augment d'agressions, i l'escalada de violència que el feixisme espanyol (neonazi, blaver, etc.) està portantenvers tot allò que ataque el seu concepte d'espanya i "valencianisme",atacant amb sanya tot allò que pose en dubte la "sacrosanta unidad de destino en lo universal" (atemptats contra les seus del Bloc i d'ERPV,agressions contra militants independentistes, nacionalistes,d'esquerres, treballadors nouvinguts, homosexuals, centres socials,
nostra ajuda en qualsevol de les mesures i/o accions que mamprengueu peretc.), i sobre tot, perque és la primera vegada (que nosaltres sapiem) que una seu sindical pateix una agressió, des de la COS, us volemmostrar el nostre sincer suport i solidaritat, i oferir-vos tota la tal d'avançar en la solidaritat obrera i en l'autodefensa antifeixista.
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  8. El sant sopar assegurat
  9. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  10. L'ensenyament del Català a Catalunya Nord no passa pels millors moments
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid