D'altra banda, d'acord amb la mateixa font, des del Vaticà es va modificar l'entrada del dirigent del Sinn Fein d'Irlanda del Nord, Gerry Adams, i des del Partit Demòcrata es van introduir qualificatius en el perfil d'un presentador de ràdio de tendència conservadora.
Wikipèdia (una web de caràcter enciclopèdic elaborada per voluntaris) es defineix com una enciclopèdia lliure, ja que permet que la gran majoria dels articles siguin modificats per qualsevol persona amb accés mitjançant un navegador. La majoria de les modificacions detectades per Wikipèdia Scanner són correccions ortogràfiques o aclariments de dades inexactes. No obstant això, també s'ha detectat l'alteració d'entrades i l'eliminació i canvis en el material de contingut polític.
Quant al perfil de Ahmadineyad, Wikipèdia Scanner al•lega que algú usant la xarxa electrònica de la CIA va escriure l'exclamació Wahhhhhh! [Queeeeeeè!] en la part del text que es referia als plans presidencials del mandatari iraní. Una nota en el perfil de l'editor anònim advertia: Recentment s’ha vandalitzat un article de Wikipèdia i se l’hi demana que no continuï amb aquest tipus de conducta.
Altres alteracions han estat més innòcues, com les incloses en els perfils de l'ex-cap de la CIA Porter Goss i la presentadora de televisió Oprah Winfrey. En preguntar-se-li si podia confirmar les asseveracions de Wikipèdia Scanner sobre aquests fets, un portaveu de la CIA va exposar que: No puc confirmar que això hagi provingut d'algun ordinador de la central d'intel•ligència.
Igualment, Wikipèdia Scanner diu haver detectat que des d'un ordinador del Partit Demòcrata d'Estats Units es van introduir canvis en la pàgina dedicada a Rush Limbaugh, un presentador de ràdio i comentarista polític de tendència conservadora. L'editor va encolomar a Limbaugh qualificatius com idiota, racista i intolerant. Tampoc es va salvar la seva audiència, que va ser descrita com tarada en la seva immensa majoria.
L'adreça IP des d'on es van realitzar els canvis està registrada a nom del Partit Demòcrata; no obstant això, un portaveu d'aquesta organització va aclarir que els senyals pertanyen en realitat a un ordinador del Comitè Demòcrata de Campanyes Congressionales (DCCC, per les seves sigles en anglès). El portaveu del DCCC va declarir a la BBC que no vam aprovar aquest tipus de conducta, però com el fet es va produir fa prop de dos anys és impossible saber a qui corresposdria la responsabilitat.
Wikipèdia Scanner afirma, per altra banda, que des d'un ordinador del Vaticà es va remoure informació sobre el polítc nordirlandès Gerry Adams, president del Sinn Fein. Allò que va eliminar l'editor van ser vincles amb informes de premsa de 2006, els quals asseguraven que les empremtes digitals i de les mans d'Adams van aparèixer a un vehicle utilitzat per a cometre una doble mort en una acció el 1971. La secció, titulada Apareixen nous interrogants en cas d'assassinat, va deixar d'estar a l'abast dels lectors de l'enciclopèdia electrònica.
Font: