Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
moviment veïnal
La Favb organiza un debat amb els grups municipals sobre l'ordenança de terrasses
02/10/2024 Drets i Llibertats
n el context de la iniciativa ciutadana promoguda pel moviment veïnal de Barcelona perquè es porti al Consell Plenari l’aprovació d’una nova ordenança de terrasses, la Favb ha convidat tots els grups polítics municipals, tret de l’extrema dreta, perquè exposin el seu posicionament ara que acaba el termini per a la recollida de les 15.0000 signatures necessàries per incloure el punt a l’ordre del dia del Ple.

El debat, que girarà al voltant de sis temes principals -accessibilitat, sancions, horaris, aforament, ubicacions i ordenacions singulars de terrasses-, serà moderat per la periodista Laura Aznar i presentat per Pere Mariné, responsable d’espai públic de la Favb. De moment, han confirmat la seva assistència Junts per Catalunya-Trias per Barcelona, PSC, Barcelona en Comú i Esquerra Republicana. En acabar, hi haurà un torn d’intervencions dels representants de les associacions veïnals.
Valora
Rànquings
  1. “Escrits en llibertat” de Joan Rocamora
  2. La llengua de la Franja de Ponent
  3. Daniel Cardona i el 6 d'Octubre a Sant Just Desvern
  4. Èxit de participació en la mobilització per a reobrir un tram entre la platja de Garbet i el poble de Colera.
  5. Non Casadevall, el primer secretari general de la CUP
  6. Aturada provisional per un salt endavant
  7. L'Asssemblea Pagesa exposa perjudicis del biogàs per a la pagesia i la ramaderia
  8. 12 d'octubre: Res a celebrar
  9. 7 dones de Sant Cugat del Vallès s’enfronten a una condemna d’un any i mig de presó per cada una de les encausades, 26.164 euros i la inhabilitació del dret al sufragi passiu.
  10. Entitats sobiranistes dels Països s'apleguen a València per reafermar el seu compromís cap la Independència
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid