Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Laboral
L’STEI Intersindical convoca una concentració de treballadors i treballadores tècnics en cures auxiliar d’Infermeria per reclamar la reclassificació d’aquest col·lectiu

La concentració es farà davant la Delegació del Govern a les Illes Balears el proper dijous, 17 d’octubre a les 12 h, coincidint amb la manifestació de caràcter estatal que es durà a terme a Madrid el mateix dia i a la mateixa hora.

16/10/2024 Salut
El personal tècnic en cures auxiliars d'Infermeria (TCAI) continua infravalorat després de molts anys i de canvis de Govern. Ja fa massa temps que reclamen ser del grup C1, grup al qual han de pertànyer com a tècnics en cures d'infermeria, ja que han cursat el cicle formatiu de grau mitjà de Formació Professional.

La petició de reclassificació que promou l’STEI Intersindical i que dona suport a una petició d’abast estatal, es fonamenta en l’article 46 de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, que estableix que el títol que se’ls exigeix als TCAI per exercir la seva professió els emmarca directament en el grup C1, no en el C2, que és inferior i suposa unes retribucions menors a les que realment els corresponen.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid