Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Energia
Decidim convoca un acte sobre energies renovables a Ibi
24/07/2024 Territori

Aquest divendres 17 de maig a partir de les 18:45 hores Decidim ha convocat l'acte públic que té per títol «Energies renovables: Implantació, model i territori» a la localitat d'Ibi, a la comarca de l'Alcoià.

En la xarrada informativa i col·loqui intervindrà Lidia I. Montero, de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, Decidim; i també Joaquim Vidal Sanz, de la Coordinadora Valenciana per la Ubicació Racional de les Energies Renovables. L’acte se celebrarà a l'ateneu popular La Gavarnera, al carreró de les Ànimes número 1.

Per una ubicació racional

Segons explica Decidim en un comunicat «actualment, i darrere la bandera de l’anomenada “transició ecològica”, el capitalisme verd busca una implantació massiva a les comarques interiors del País Valencià de macroplantes fotovoltaiques dependents de grans multinacionals a qui ben poc importa el paisatge o la forma de vida d’aquestes comarques».

L’Alcoià, juntament amb les comarques del Vinalopó són algunes de les més afectades al País Valencià per aquests interessos. «Unes macroplantes que, una vegada instal·lats els panells solars acostumen a tindre un lloguer de 25 o 30 anys i que destruiran terres de cultiu en actiu, i posteriorment, després de dècades sense cultius, ja no poden ser productives de nou», alerten. Segona informa Nosaltes La Veu

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid