Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Temperatures extremes
"Contra la calor, ciutats més verdes"

El canvi climàtic provocat pel nostre sistema econòmic, dependent dels combustibles fòssils, fa que patim uns estius més llargs i més calorosos, amb onades de calor més fortes i freqüents, que afecten greument la salut.

19/07/2024
A l’estiu les ciutats es converteixen en “forns”, amb una temperatura més elevada que al seu entorn no urbanitzat. És l’efecte de l’illa de calor.

En aquest vídeo "Contra la calor, ciutats més verdes", l'entitat ecologista Carrasca-Ecologistes en Acció explica com la natura ens ofereix un aliat perfecte per a fer més suportables les onades de calor a les ciutats i fer-les més habitables: els arbres. I no només pel benestar que trobem en refugiar-nos a la seua ombra; també perquè els arbres (i la vegetació en general) també refresquen l’aire de manera natural amb la transpiració. També recordem que els arbres són éssers vius i no vulgar mobiliari urbà, i que per tant no es poden eliminar i substituir a voluntat, cal cuidar-los adequadament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid