Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Camperols en lluita
La pagesia bloquejarà en vuit punts l'accés a llarg dels pirineus d'Irun fins la Jonquera

Hi haurà concentracions a Irun, Canfranc, Sallent de Gallego, Bossost, la Farga de Moles, Puigcerdà, el coll d’Ares i la Jonquera

31/05/2024 Drets i Llibertats

Des del moviment que ha liderat les accions de protesta els darrers mesos, es mantenen ferms que “s’està permetent que els productes que entren a la UE tinguin nivells de productes fitosanitaris fins a cinc vegades superiors”. Això, lamenten, provoca que s’afavoreixi aquestes importacions en detriment de la producció local.

Per això, tenen la intenció de bloquejar fins a vuit punts fronterers al llarg de tot el Pirineu el proper dilluns. Hi ha convocatòries a Irun, Canfranc, Sallent de Gallego, Bossost, Puigcerdà, el coll d’Ares, la Jonquera i el ja esmentat a la Farga de Moles.

Per la seva part, Govern manté els contactes amb les autoritats veïnes per minimitzar els efectes dels talls i recorden que Andorra no té cap culpa de la situació que estan vivint. Caldrà veure si en aquest cas el tall és total durant tot un dia o es fa pas alternatiu.

 

 

 

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid