Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
No a la monarquia
Els borbons escridassats davant del palau de Miravent de Palma al so dels cants de Música per la Llibertat

"291a. setmana. Edició especial de Musica per la Llibertat davant Marivent. Hem entonat, entre altres, els Domines denunciant l'ocupació borbònica del Museu Saridakis des de fa 50 anys"

04/08/2023 Política

Prop d'un centenar de persones han desafiat els diversos impediments i han respost a la convocatòria dels Cantaires, REM Recuperem Marivent i Arruix Borbons i que comptava amb el suport de Jubilats per Mallorca, Amics de la Casa del Poble, Consell de la República Catalana i l'Assemblea Sobiranista de Mallorca. Els manifestants han denunciat l'ocupació del Palau, propietat de la ciutadania de les Balears. Una ocupació que ja s'allarga 50 anys. Les entitats convocants han reivindicat el retorn de Marivent al seus legítims propietaris: el Poble de les Illes Balears i Pitiüses.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid