Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FUNDACIÓN PRINCESA DE GIRONA
Convoquen una manifestació a Caldes de Malavella contra la visita de la família reial espanyola

La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines ha convocat una manifestació a Caldes de Malavella contra la visita de la família reial espanyola a un hotel (i camp de golf) del municipi

29/06/2023 Política

La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines convoca una manifestació contra la visita de la família reial espanyola el proper dimecres 5 de juliol a les 18h. El punt d'inici de la protesta serà a la zona del Camp dels Ninots de Caldes de Malavella.  Felipe VI i la Princesa Leonor seran presents a l'entrega dels Premis Princesa de Girona que es faran al Camiral golf and wellness ubicat al municipi de Caldes de Malavella. 

Camiral golf and wellness (propietat de l'empresari multimilionari irlandès Denis O'Brien) és un gran espai de luxe aillat a uns 4 km del poble de Caldes. El golf està delimitat per l'A-2 (antiga N-II), l'Autopista del Mediterrani (antiga AP-7), les vies del TGV, i el tram final de l'Eix Transversal (C-25). Una fortalesa on suposadament els manifestants intentaran apropar-se.

Casualment, tal dia com avui del 1707 Felip V va promulgar el primer dels Decrets de Nova Planta. El primer dels decrets, de data 29 de juny de 1707, abolia i derogava les lleis singulars dels regnes d’Aragó i València al mateix temps que les substituïa per altres que assentarien les bases d’un govern absolut en els esmentats regnes. Es va imposar com a contrapartida l’obligada observança de “les lleis de Castella i a l’ús, pràctica i forma de govern que es té i s’ha tingut en ella i en els seus tribunals, sense diferència alguna”.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  7. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  10. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid