Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Concert solidari amb els antifeixistes de Pego

Serà el proper 23 de setembre  al Teatre Municipal de Pego i ja estan a la venda les entrades. També s'ha previst  la possibilitat de col·laborar amb la compra d'entrades "fila zero".

30/06/2023 Drets i Llibertats

El concert sota el lema "No passaran!" està organitzat pel Grup de Suport dels encausats de Pego amb la col·laboració desinteressada de tots els artistes i personalitats participants, de la cooperativa Neu al Carrer i de la ticketera Tickètic. Tots els fons recaptats aniran als catorze encausats i a les seues famílies.

Recordar que el 18 d’octubre del 2020, en el context d’un partit de futbol entre el Gandia i Pego, els nazis es van passejar tot el dia per la localitat pegolina fent càntics d’enaltiment a Hitler i omplint els carrers d’adhesius amb la cara del dictador. Arran d'açò, diversos col·lectius antifeixistes de la comarca es va organitzar per fer-los fora.

Tal com informa, El Diari La Veu del País Valencià, catorze joves antifeixistes de Pego tenen pendent un judici en què la Fiscalia els demana més de 9 anys de presó per desordres públics, lesions i amenaces. Segons l'advocada del joves, del col·lectiu Alerta Solidària, "la Fiscalia els acusa desproporcionadament, ja que els encausats van limitar-se a manifestar-se, escridassar i fer fora una quarantena de nazis ultres del Gandiblues», del Club de Futbol Gandia. La Guàrdia Civil va intervenir i va fer detencions aquella nit i els dies següents. Segons denuncien des del grup de suport als antifeixistes «cap nazi ha estat perseguit ni per la policia ni per la fiscalia"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid