Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
SINDICAL
Anna Gabriel, primera dona escollida per dirigir el sindicat suís Unia a Ginebra

Fa tres anys el diari El Español va afirmar que "Cap organisme, sindicat o facció suís tindrà a bé acollir Anna Gabriel al seu si, perquè l'endemà la cúpula d'aquesta organització estaria dissolta"

04/11/2021 Política

L'ex-diputada de la CUP Anna Gabriel, refugiada a Suïssa des del 2018, ha estat designada principal responsable a Ginebra del sindicat Unia, un dels més importants del país centreeuropeu, que va anunciar aquest dimecres aquest nomenament en un comunicat. Gabriel va ser recolzada pel vot majoritari dels delegats a l'assemblea regional del sindicat, celebrada aquest dimarts, i estarà al capdavant d'una taula directiva enterament femenina, va subratllar Unia a la nota oficial.

Curiosament fa tres anys la presidenta de la Asociación de Emigrantes Españoles y Retornados Pilar Burgo va afirmar en una entrevista al diari El Español que "Cap organisme, sindicat o facció suís tindrà a bé acollir Anna Gabriel al seu si, perquè l'endemà la cúpula d'aquesta organització estaria dissolta"

Valora
Per saber-ne més
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid