Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
14-F
La CUP ha fet un acte per via telemàtica amb Anna Gabriel, David Fernández i Dolors Sabater

Dolors Sabater ha començat la seva intervenció saludant en David Fernández que era a la mateixa sala on es feia l'acte i a l'Anna Gabriel que intervenia des de Suïssa on segueix elixiada

30/01/2021 Política

Anna Gabriel, David Fernández i Dolors Sabater han fet un acte aquest dissabte a les 12h  per streaming a Youtube titulat ‘Un nou cicle per guanyar’. Abans de l'acte s'ha pogut veure un anunci electoral de la CUP.

Dolors Sabater ha començat la seva intervenció saludant en David Fernández que era a la mateixa sala on es feia l'acte i a l'Anna Gabriel que intervenia des de Suïssa on segueix elixiada. En les seves intervencions els tres activistes han recordat repetidament la repressió i la judicialització de la política.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid