Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Mobilitzacions a Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona en suport del raper lleidatà Pablo Hasél

L'Audiència Nacional espanyola va anunciar que donava deu dies al raper perquè entri voluntàriament a presó. Aquesta nit Pablo Hasél ha confirmat a FAQS que no es presentarà voluntàriament a les portes de la presó,  “No em presentaré de forma voluntària perquè, davant d’una sentència tan injusta, seria una humiliació que jo truqués a la porta de la presó. És una qüestió de dignitat”

31/01/2021 Drets i Llibertats

Gairebé un miler de persones s'han manifestat aquest dissabte a Barcelona per protestar contra l'ordre d'ingrés a presó del raper lleidatà Pablo Hasél. La concentració ha començat a les set del vespre als Jardinets de Gràcia. A continuació els manifestants a seguit cap el passeig de Gràcia fins a la delegació del govern espanyol. En aquest indret han hagut tensions que ha generat que alguns dels manifestants que quedaven hagin tombat una desena de contenidors, i n'han cremat aproximadament la meitat. Per tal de dispersar-los, els Mossos han utilitzat els vehicles policials. Sembla ser que a causa dels aldarulls hi ha una persones detinguda, fet que encara no ha estat confirmat.

A Lleida, mig miler de presones s'han manifestat pels carres de Lleida per exigir la "llibertat" de Pablo Hasél. La protesta ha començat a la plaça de la Catedral i ha passat per davant les seus del PSC i del PP, abans d'arribar a la subdelegació del govern espanyol on s'ha llegit el manifest de suport a Hasél. Durant la convocatòria no hi ha hagut incidències. La plataforma de suport al raper ha anunciat que dimecres vinent celebrarà una assemblea oberta per coordinar una resposta "contundent" i a "l'alçada de la dignitat de Hasél".

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  8. El sant sopar assegurat
  9. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  10. L'ensenyament del Català a Catalunya Nord no passa pels millors moments
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid