Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
EQUADOR-GRAN BRETANYA
L'Equador restringeix les comunicacions a Assange després d'opinar sobre Catalunya

L'Equador ha emès un comunicat on informa que a partir d'ara restringeix les comunicacions a Assange després d'opinar "sobre temes d'altres Estats".

29/03/2018 Internacional
La decisió del Govern d'Equador "no ha estat tan sorprenent", a causa de l'augment de la tensió entre Assange i el Govern del President d'Equador Lenín Moreno i pel fet que l'activista ha opinat repetides vegades sobre la situació de Catalunya a a través de la seva compte a Twitter. El Govern de l'Equador ha rebut pressions des d'Estat espanyol i Moreno ha expressat que "no està d'acord amb les postures publicades que ha assumit Assange durant els últims anys" i que li agradaria que continués "més en silenci".

Per la seva banda, Julian Assange "ha deixat clar que no el faran callar" i més ara, que "té ciutadania ecuatoriana", però aquesta decisió de tallar les seves comunicacions amb l'exterior el posa en "na situació d'aïllament extrem.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  4. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  9. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  10. El sant sopar assegurat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid