Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#notincpor
La FAVB convoca a la manifestació en resposta als atemptats
24/08/2017 Drets i Llibertats

La FAVB ha convocat a la manifestació del dissabte 26 d'agost en resposta als atemptats. L'entitat veïnal considera que la manifestació, que ve, convocada per l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, és una bona iniciativa per mostrar el dolor, la solidaritat amb les víctimes i la reafirmació d'una societat que es vol pacífica i convivencial. Per això, la FAVB anima sortir al carrer i a estimular la participació del vostre veïnat.

També ha informat que amb altres entitats socials ha iniciat un procés de reflexió sobre el que ha passat, les seves causes i les vies per evitar que fets com aquest es repeteixin. Pensa que la tragèdia és un producte de dinàmiques perverses, d'intoleràncies, injustícies, guerres de llarga durada i que, per tant, s'ha d'intervenir en moltes direccions. Ho explica sintèticament en el vídeo que ha elaborat i també en el manifest que properament presentarà amb un conjunt d'entitats de la ciutat.

Valora
Rànquings
  1. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  2. La CACG es nega a canviar l'itinerari de la protesta antimonàrquica del proper dimecres
  3. La Fundación Princesa de Girona fa una nota de premsa per contestar el rebuig institucional de l'Ajuntament de Girona
  4. Fa 6 anys de la mort d'Eva Serra i Puig, lluitadora independentista i historiadora
  5. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  6. Mobilització a Barcelona i Girona contra la turistificació
  7. Aurora Picornell i Femenias
  8. La nació catalana, singularitat històrica
  9. Revertir la insatisfacció popular, la frustració política i la manca d’alternatives
  10. Pals a la roda pel català a l'escola i als mitjans de comunicació públics al País Valencià
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid