A més, la investigació policial també determina que el conseller delegat, Narcís Piferrer, (també investigat per un jutjat de Girona per la gestió al capdavant d'Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter) va incomplir de manera "flagrant" el règim d'incompatibilitats quan va contractar tres societats a les quals està vinculat. A més a més, anticorrupció ha assumit la investigació sobre Agissa arran de les possibles connexions amb el cas del 3%.
Per tot això la CUP de Blanes, que actua en el procés judicial com acusació particular, creu urgent destituir del càrrec a Narcís Piferrer. Cita: És intolerable mantenir com a Conseller delegat d'una empresa mixta com Aigües de Blanes a Narcís Piferrer. No ens val la presumpció d'innocència com excusa. Malauradament estem massa acostumats a no prendre mesures davant el menor indici de corrupció i ni que sigui per higiene democràtica hem de començar aplicar nous models d'ètica política.”
La causa oberta al Jutjat d'instrucció 6 de Blanes per les irregularitats detectades en la gestió de l'aigua es basa en l'informe elaborat per la Sindicatura de Comptes l'any 2014 analitzant la gestió de l'empresa mixta durant l'any 2011. Des de la CUP de Blanes es considera imprescindible estendre la investigació a altres anys, davant l'evidència d'un possible modus operandi sostingut en el temps que afavoreix clarament la part privada.
La formació també considera necessari esclarir la responsabilitat de l'Ajuntament de Blanes en el cas, ja que es tracta d'una empresa mixta on el consistori té la majoria (51%) i la resta està en mans de la societat privada Girona S.A.
La CUP de Blanes ha recordat que fa uns mesos ja es va abstenir de participar d'una votació en el Ple de Blanes on el consistori va avalar l'adquisició de la totalitat d'accions de Blanes Medi Ambient per part de l'ajuntament de Blanes. Blanes Medi Ambient era una empresa mixta que estava lligada a Girona SA, una entitat privada dirigida per Piferrer, i que va rebre uns 60000 euros per la venta de les accions.