Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
repressió
Drets denuncia que la politització de la justícia atempta la democràcia i perverteix la funció judicial

L'associació de juristes tanca files amb Carme Forcadell

14/12/2016 Drets i Llibertats
L’equip de juristes de Drets expressa el seu total suport a la Presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, que ha estat cridada a declarar al TSJC aquest divendres investigada per presumpta desobediència. Drets recorda que l’únic que ha fet Forcadell és permetre el debat parlamentari i complir el mandat del poble català, i denuncia la politització de la justícia que duen a terme des de fa temps estaments de l’Estat espanyol, pervertint la separació de poders.

Com a professionals del món del dret, els advocats i advocades de l’entitat recorden que, amb aquesta estratègia de persecució judicial, el govern espanyol restringeix les llibertats i els drets tant dels ciutadans com dels representants polítics, contribuint així al desprestigi de les institucions i malmetent la confiança amb l’administració de justícia.

Drets ha donat suport a tots els representants i institucions que estan en diferents processos judicials per haver defensat els símbols del país i el dret a decidir de la ciutadania.

L’associació Drets és una entitat sense ànim de lucre formada per professionals del dret que actua contra la catalanofòbia i en defensa de la societat catalana. Va néixer l’octubre de 2014 i des d’aleshores ha emprès múltiples accions judicials. Les despeses derivades dels processos judicials les assumeixen gràcies a les campanyes de micromecenatge ciutadà.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  8. El sant sopar assegurat
  9. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  10. L'ensenyament del Català a Catalunya Nord no passa pels millors moments
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid