Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Èxit de la concentració i xiulada popular a Girona per la visita del Rei d'Espanya

Els regidors de la CUP-Crida per Girona han intentat lliurar una carta a Felip de Borbó

02/07/2016 Política

Èxit de la concentració i xiulada popular contra la presència del Rei d'Espanya a Girona. Els regidors de la CUP-Crida per Girona han intentat lliurar una carta a Felip de Borbó però se'ls ha impedit l'accés a l'auditori.

Carles Puigdemont formava part dels 1.100 convidats (entre els quals també hi havia la consellera de Presidència, Neus Munté i l'alcaldessa, Marta Madrenas) que han escoltat el discurs del cap de l'Estat espanyol a l'auditori de la Devesa en el lliurament dels premis anuals que atorga la Fundació Princesa de Girona (FPdGi). La presència de l'alcaldessa (CiU) a l'acte contradiu els acords del passat 25 de gener del Ple de l’Ajuntament de Girona quan es va decidir: 1) manifestar novament que el títol “Princesa de Girona” no representa a la ciutat; 2) anul·lar l'acord de Ple en què es va condecorar a l’actual rei Felip VI amb la medalla, bastó i espadí de la ciutat; i 3) condicionar la participació institucional de l’Ajuntament de Girona envers les activitats que realitza la Fundació Princesa de Girona a un canvi de nom de la mateixa.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  8. El sant sopar assegurat
  9. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  10. L'ensenyament del Català a Catalunya Nord no passa pels millors moments
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid