Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#DerogarLOMCE2M
La Plataforma Crida de les Illes amb vaga d’estudiants en contra del 3+2, la LOMCE i les retallades en educació

Les accions dels col·lectius educatius no es limiten només en el Twitter, sinó que aquesta tarda, a les 18 hores, aquests es mobilitzaran davant el Congrés dels diputats per exigir la derogació de la LOMCE i demà amb la vaga dels estudiants.

 

02/03/2016 Educació
Ahir, 1 de març, aprofitant el discurs d'investidura, diverses plataformes educatives d’arreu de l’estat espanyol, entre elles la Plataforma Crida de les Illesvan omplir Twitter de peticions per a la derogació de la LOMCE amb l'etiqueta #DerogarLOMCE2m, que va arribar a ser trending topic, va arribar a ser la segona tendència després del HT de la sessió d’investidura, el que és representatiu de les prioritats de la ciutadania.

L'exigència de la immediata derogació pretén recordar que, a la darrera campanya electoral, els principals partits amb opció de govern, excepte el PP, es van comprometre a dur-la a terme. No obstant això, el recent acord entre PSOE i Ciutadans només fa referència a la paralització i no a la derogació. Aquí, a les Illes Balears, el govern també va optar per seguir aplicant la LOMCE fora intentar fer un decret llei per aturar el desenvolupament d’aquesta a la nostra comunitat.

D'altra banda, el col·lectiu educatiu seguim mostrant a la ciutadania els mals d'aquesta Llei creada pel ministre pitjor considerat, Wert. Entre altres qüestions, volem remarcar la institucionalització de la segregació tant per sexe com per poder adquisitiu; de la mercantilització de l'educació; de l'eliminació de l'atenció individualitzada a l'alumnat pels amplis ràtios; de no tenir en compte els ritmes evolutius de l'aprenentatge; de la devaluació de la FP; de la pràctica eliminació de les arts i humanitats; de l'adoctrinament que defensa; de la imposició de directors per interessos ideològics que faciliten el caciquisme; de centrar-se en rànquings i competitivitat en comptes d'educar en valors com succeeix en altres països; del menyspreu cap als docents i la precarietat de la seva taca; d’oblidar l'etapa més important del desenvolupament de l'alumnat, infantil; de la creació de mà d'obra en comptes de persones; de l'eliminació de la possibilitat participativa del Consell Escolar.

Les accions dels col·lectius educatius no es limiten només en el Twitter, sinó que aquesta tarda, a les 18 hores, aquests es mobilitzaran davant el Congrés dels diputats per exigir la derogació de la LOMCE. Demà dijous també es durà a terme una vaga d’estudiants en contra del 3+2, la LOMCE i les retallades en educació. La Plataforma Crida dóna suport a ambdues iniciatives.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  8. El sant sopar assegurat
  9. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  10. L'ensenyament del Català a Catalunya Nord no passa pels millors moments
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid