Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
independentisme
La CUP celebrarà una jornada per traslladar l'estat de les negociacions al conjunt de la militància

En paral·lel seguirà el procés de negociació amb Junts pel Sí, amb la voluntat d'arribar un acord. Antonio Baños: "Les eleccions anticipades són reaccionàries, no revolucionàries".

13/11/2015 Política
El proper 29 de novembre la CUP celebrarà una jornada per traslladar al conjunt de la militància l'estat de les negociacions per tal d'avançar cap a la república catalana. La voluntat d'aquesta jornada és informar de primera mà a la militància de l'estat de la qüestió i ve motivada, també, pel grau d'intoxicació i informacions esbiaixades que estan envoltant tot el procés.

En paral·lel seguirà el procés de negociació amb Junts pel Sí, amb la voluntat ferma d'arribar un acord polític a partir d'una proposta de candidatura a la presidència que pugui ser de consens. Tal com ja està previst, si la comissió negociadora arriba a una proposta d'acord global, aquest serà traslladat al Secretariat Nacional de la CUP que haurà de convocar una Assemblea Nacional per tal de debatre i validar la proposta d'acord.

La CUP ratifica la seva voluntat d'arribar a un acord ampli per avançar fermament cap a la República Catalana i, tal que com ha repetit insistentment, no té la intenció d'abandonar taula de negociació en cap moment.

Finalment la CUP rebutja la possibilitat de celebrar una noves eleccions anticipades, tal com ha defensat avui Antonio Baños al segon debat d'investidura "Les eleccions anticipades són reaccionàries, no revolucionàries".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid