Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27S
Dues regidores de Guanyem Badalona en Comú donen suport a la CUP-CC

Laia Sabater i Jose Téllez, regidores de Guanyem Badalona en Comú, donen suport a la CUP en les properes eleccions del 27-S per al Parlament de Catalunya.

07/09/2015 Política
Dues regidores de Guanyem Badalona en Comú, Laia Sabater i José Téllez, han comunicat que donen suport a la candidatura de la CUP-Crida Constiteunt durant la campanya per a les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el proper 27 de setembre.

Sabater i Téllez, que són membres actius de la formació independentista, declaren que “la CUP és l’única candidatura clarament d’esquerres i radicalment democràtica que concorre a aquestes eleccions plebiscitàries” i afegeixen que “Badalona és clau per al procés i un model a seguir a l’hora d’establir les bases de la nova República Catalana”.

En el mateix sentit es va manifestar el candidat de la CUP a les eleccions al Parlament, Antonio Baños, en l’entrevista que va mantenir amb l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, el passat divendres, 4 de setembre, al consistori de la ciutat. Baños va declarar que “Badalona no és un experiment, no és un laboratori” i que “per a la CUP, Badalona és ara la Catalunya que nosaltres volem”. Baños va afegir que “és una manera transformadora i popular de governar que representa el model que ens agradaria per a tot el país”.

Un cop acabada l’entrevista, Antonio Baños va visitar els barris de Dalt la Vila i Sant Crist acompanyat per les regidores Laia Sabater i Jose Téllez, així com per Julià de Jòdar, escriptor badaloní i número 7 a la candidatura de la CUP-Crida Constituent per Barcelona. A Sant Crist van comprovar la urgent necessitat de fer efectiva la reivindicació veïnal de supressió dels laterals de l'autopista.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid