Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Onada de Calor
La PAH exigeix que les famílies del bloc-Salt no passin ni un dia més sense aigua

Adreça un missatge d'SOS a la societat i en especial a les autoritats municipals que tenen el poder d'ordenar la connexió d'aigua

06/07/2015 Drets i Llibertats

La Plataforma d'Afectats de la Hipoteca (PAH) de les comarques nord-orientals ha exigit avui que les famílies del bloc de Salt no passin ni un dia més sense aigua i ha adreçat un missatge de SOS a la societat i en especial a les autoritats municipals que tenen el poder d'ordenar la connexió d'aigua. Molt directament als Ajuntaments de Girona, Salt i Sarrià.

Recorda que 24 nens i nenes i 18 persones adultes viuen al Bloc-Salt sense aigua des de fa més d'un mes i mig. Diverses d'aquestes persones pateixen malalties que es veuen agreujades per la manca d'aigua corrent. Algunes són nadons i mainada petita i algunes persones grans. A totes elles la manca d'aigua corrent afecta de forma important el seu estat de salut, la salubritat dels habitatges i la seva vida en general. El mateix els està passant a moltíssimes famílies que no tenen recursos per pagar l'aigua o bé que han hagut d'ocupar habitatges per no dormir al carrer arreu de Catalunya i que veuen com la decisió del Parlament d'assegurar que tothom tingui Dret a l'Aigua s'incompleix sistemàticament.

Dijous passat la PAH-GIRONA-SALT va fer una acció de protesta davant l'empresa "Aigües de Girona, Salt i Sarrià" per exigir la connexió d'aigua al Bloc-Salt. Dos dels seus directius van assegurar que ells compliran les ordres polítiques dels ajuntaments que formen part del consell d'administració i que estan disposats a reunir-se de forma urgent amb representants de les tres administracions locals per resoldre-ho de forma urgent.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  8. El sant sopar assegurat
  9. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  10. L'ensenyament del Català a Catalunya Nord no passa pels millors moments
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid