Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada de Sant Jordi
La CUP Tortosa homenatjarà l’escriptor Gerard Vergés coincidint amb l’any de la seva mort
22/04/2015 Cultura
La CUP Tortosa-Alternativa Ecologistaha preparat per Sant Jordi un homenatge en memòria a la figura i obra de Gerard Vergés, coincidint amb l’any de la seva mort. L’acte, popular i a peu de carrer, consistirà en fer una lectura a mode de recital de la seva obra per part d’escriptors i escriptores del territori i de totes aquelles persones anònimes que s’hi vulguin sumar.

A més, per primer any a Tortosa, la CUP posarà parada i serà a la Plaça de l’Àngel. Hi haurà roses amb punts de llibre, amb cites d’escriptors i escriptores dels Països Catalans, amb contingut social i nacional. Enguany però prendran especial protagonisme les figures dels desapareguts Vergés, Galeano i Lamebel.

A la parada també hi haurà llibres d’escriptors i escriptores ebrencs com Marta Rojals, Josep Igual, Francesca Aliern, Gerard Vergés o Xavier Garcia i també de la resta del país, com del diputat David Fernández o Arcadi Oliveres, i de la resta del món, com Nohemi Klein, amb temàtiques centrades en el pensament crític, de transformació social i de model econòmic. També tindrem un racó per als llibres de segona mà.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  8. El sant sopar assegurat
  9. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  10. L'ensenyament del Català a Catalunya Nord no passa pels millors moments
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid