Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Primàries obertes a Gràcia per a la llista de la CUP-Capgirem Barcelona

Per primera vegada a Gràcia una candidatura realitzarà primàries obertes. En aquest cas per a escollir a les persones que posaran veu a la CUP-Capgirem Barcelona sorgit de les TPM

16/02/2015 Política

La CUP-Capgirem Barcelona ha obert un procés de primàries a Gràcia que culminarà aquest dimarts i dimecres amb l'elecció de 5 persones (tres dones i dos homes) que entraran a l'elecció final del dia 28 de febrer en el marc de la 4a Trobada Popular Municipalista (TPM). A més de l'elecció de les 2 persones  (una dona i un home) que posaran la veu del projecte al Districte.

Per primera vegada a Gràcia una candidatura realitzarà primàries obertes. En aquest cas per a escollir a les persones que posaran veu al projecte sorgit de les Trobades Populars Municipalistes. Tot i que és un projecte col·lectiu que fuig dels personalisme, és una forma de democratitzar l'assignació de les conselleres que es sol fer a dit.

L'elecció directe de les conselleres de districte ha estat una reivindicació històrica del moviment veïnal barceloní i gracienc. Ara, passem del paper, a l'acció.

Els i les candidates que tot el veïnat de Gràcia pot votar han sorgit, a més, d'un procés obert iniciat a l'Assemblea Oberta del 6 de Febrer a La Torna, que s'ha allargat fins dissabte 14. Per tant, també s'ha evitat una votació amb propostes pre-establertes, sinó que hom podia afegir-ne.

Metodologia

- Tot veí de Gràcia major de 16 anys pot exercir el seu vot prèvia identificació amb DNI o padró. Les persones sense papers també podran fer la votació. Es realitzarà un cens per evitar duplicitats en els diferents districtes.

- S'ha d'atorgar 5, 4, 3, 2 i 1 punt respectivament a 5 de les persones candidates per Barcelona. S'ha d'atorgar 5, 4, 3, 2 i 1 punt respectivament a 5 de les persones candidates per Gràcia.

- El recompte de vots es realitzarà aquest dimecres a la Torna a les 22h. Els resultats per Gràcia es publicaran a l'endemà.

Dimarts es podrà votar a l'Ateneu Independentista de la Vila de Gràcia - La Barraqueta de 18h a 21h. Plaça del Raspall i dimecres a l'Ateneu Independentista i Popular - La Torna, de 19h a 22h. C/ Sant Pere Martir, 37.

Els candidats

Per Barcelona:

M. José Lecha. Treballadora de la Sanitat a L'Hospital de Sant Pau. Activista de FTC-IAC.

Maria Rovira. Vinculada al moviment juvenil de Barcelona a CAJEI i Arran. Portaveu de la Trobada Popular Municipalsita.

Òscar Simón. Activista anticapitalista, professor interí i membre de l'assemblea groga.

Josep Garganté. Conductor d'autobús a TMB i activista laboral a la COS.

David Caño. Poeta i mestre d'escola a Sants. Membre de l’USTEC.STEs (IAC). Co-impulsor de la Crida Constituent.

Isabel Chacón. Activista per la sanitat pública i coordinadora dels eixos programàtics de la Trobada Popular Municipalista.

 

Pel districte:

M. Antònia Arnau. Veïna de Camp d'en Grassot i membre de la Marea Pensionista de Gràcia. Membre de l'Assemblea Bolivariana de Barcelona i d'Ítaca, organització internacionalista.

Ernest Gutiérrez. Veí de la Vila de Gràcia. Membre de l'Ateneu Independentista i Popular - La Torna i de la comissió promotora del Multireferèndum. Participant de la comissió de codi ètic de la Trobada Popular Municipalista.

Quim Serra. Veí de Camp d'en Grassot. Estudiant. Ha participat a Gràcia on Vas? i cofundador de l'Assemblea de Joves de Camp d'en Grassot.

Ramon Ortiz. Veí de la Vila de Gràcia. Membre dels Castellers de la Vila de Gràcia, i de la comissió de Festa Major del Carrer Progrés.

Isa Garnika. Veïna la Vila de Gràcia i membre de la Marea Pensionista de Gràcia. Militant d'Endavant i CGT. Treballadora de la sanitat pública.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  8. El sant sopar assegurat
  9. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  10. L'ensenyament del Català a Catalunya Nord no passa pels millors moments
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid