Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Independentisme
Dues organitzacions independentistes i d’esquerres neixen a Badalona

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans i l'Assemblea de Joves Independentistes de Badalona.

22/12/2014 Política
Divendres passat 19 de setembres es van presentar públicament el nucli local del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans i una nova assemblea local anomenada Assemblea de Joves Independentistes de Badalona (AJIB)

L’acte va tenir lloc al casal independentista Antoni Sala i Pont de Badalona i va comptar amb més d’una trentena d’assistents. Joves militants d’ambdues organitzacions van explicar el context de triple crisi, nacional, social i política, en el que naixien les organitzacions, així com la necessitat d’organització independentista i d’esquerres entre el jovent i l’estudiantat de la ciutat.

El SEPC Badalona, que va aparèixer públicament a principis de desembre va explicar a grans trets la història del sindicat des del seu naixement el maig de 2006 fins l’actualitat. Per altra banda l’Assemblea de Joves Independentistes de Badalona, que va aparèixer públicament el 6 de desembre amb un vídeo contra la constitució espanyola va donar a conèixer el projecte explicant el marc ideològic que regirà l’acció política de la organització, en la construcció de la Unitat Popular a Badalona.

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) va donar la benvinguda a ambdues organitzacions i va estendre la seva mà per a treballar conjuntament amb el SEPC Badalona i amb l’Assemblea de Joves Independentistes de Badalona.

L’AJIB i el SEPC organitzaren aleshores un sopar popular, el qual es va cloure amb el concert d’Akelarre, un grup format pel talent de dues joves de Nou Barris.

Valora
Rànquings
  1. Presentació a Girona del llibre "Toni Lecha (1943-2013): prendre partit"
  2. Polèmica Benet-Audet (I)
  3. La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG) prepara un acte-brindis antimonàrquic a Figueres
  4. La CACG (Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines) ha reunit 100 persones a Figueres en una protesta contra la visita de Felipe VI
  5. Campanya per recuperar el camí de ronda Garbet-Colera a l'Alt Empordà
  6. Emotiu homenatge en la presentació del llibre "Isabel Pallarès i Roqué, mosaic d'una dona valenta"
  7. L’ANC pren de nou la iniciativa per assolir la Independència
  8. La CUP culmina el Procés Garbí amb molts deures per respondre als nous reptes
  9. Acte de presentació del Correllengua Llera del Ter - Gavarres
  10. L’espectacle ‘Natura Encesa’ torna a amenaçar un parc únic a Barcelona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid