Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sindicalisme
Fi de campanya del SEPC a la Universitat de València
17/11/2014 Educació

El proper dijous 20 de novembre tindran lloc les eleccions a claustre i Junta a la Universitat de València, per la qual cosa des del SEPC es realitzarà un acte de cloenda de campanya amb parlaments per part de membres de la COS, Alternativa per València-CUP, Escola Valenciana i Guillem Agulló i Carme Salvador, el pare i la mare de Guillem Agulló i Salvador. També hi haurà una actuació musical per part de Cesk Freixas i The Brut Cat. A partir de les 18 h. a la sala Joan Fuster de la Facultat d'Història de la UV. El lema de la campanya triat pel sindicat estudiantil ha estat "De la protesta a la proposta". També podeu consultar el programa de la SEPC i veure el vídeo de campanya.

 

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  8. El sant sopar assegurat
  9. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  10. L'ensenyament del Català a Catalunya Nord no passa pels millors moments
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid