Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
La CSC amb la vaga d’estudiants

Per la seva banda, la COS UB dóna suport a les iniciatives dels diversos nuclis a la UB del SEPC que tindran lloc en la defensa del 9N 

07/10/2014 Política

La Confederació Sindical Catalana (CSC) fa públic el seu suport a la vaga que @Estudiants9N ha convocat per als pròxims dies 7 i 8 d’octubre. Així mateix, el sindicat català, fa una crida a la seva afiliació i simpatitzants a mobilitzar-se i participar de la manifestació que tindrà lloc el dimecres 8 d’octubre a la ciutat de Barcelona.

Des de l’experiència assolida al món del treball, la CSC considera imprescindible la mobilització com a eina per a aconseguir que les justes reivindicacions dels i les treballadores siguin escoltades.

En aquest sentit, la CSC no pot fer altra cosa que aplaudir la convocatòria de vaga dels/les estudiants i afegir-s’hi en la defensa de la democràcia i del dret de la ciutadania catalana a construir el seu futur polític sense interferències alienes.

La COS UB amb les vagues d’estudiants de la UB

La secció sindical de la Universitat de Barcelona de la Coordinadora Obrera Sindical (COS UB) dóna suport a les iniciatives dels diversos nuclis a la UB del SEPC  que tindran lloc en la defensa d’un dret tan elemental com ho és el dret de la societat catalana a votar el 9 de novembre del 2014.

Alhora, donen suport a totes les iniciatives dels funcionaris i treballadors públics de la UB per participar en l’organització de la consulta del 9N. No abordarem cap debat jurídic, ja que som davant d’un conflicte polític que demana solucions polítiques. Tampoc no remetrem a la manca de legitimitat d’unes legalitats originades i imposades fa més de 300 anys mitjançant l’ocupació militar i no pas mitjançant referèndums.

Considera que només a través d’una participació veritablement democràtica del conjunt de membres de la col·lectivitat universitària (PDI, PAS i estudiants) és possible desenvolupar un procés que materialitzi els canvis necessaris, anant més enllà de pràctiques limitades a la delegació formal de la representació a través del vot. "Aspirem a alguna cosa més que a un model de relacions clientelars i de poder que, arreu, afavoreixen els de sempre. Volem la independència per canviar-ho TOT, com un mitjà per defensar la classe treballadora catalana en general i la universitat pública en particular".


Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2025 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid