Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
Difonen el vídeo “Val la pena intentar-ho!”

El vídeo transmet el missatge que és imprescindible lluitar per la independència encara que finalment no s'aconsegueixi

09/09/2014 Política
S'ha difós un vídeo per les xarxes socials amb el títol 'Val la pena intentar-ho!' que vol transmetre el missatge que és imprescindible lluitar per la independència encara que finalment no s'aconsegueixi i per il·lustrar-ho recull diversos moments de la història dels Països Catalans des de la proclamació de la República Catalana l'any 1931 per Francesc Macià fins a la Via Catalana de l'any 2013 (on també es recorda la resistència a la repressió franquista, les lluites obreres i per la llengua o l'assassinat de Guillem Agulló). El vídeo també fa un homenatge a l'Esquerra Independentista amb imatges de l'Operació Garzón, Lluis Maria Xirinacs o Pere Iu.

En un parell de dies el vídeo ja ha obtingut 17.000 visualitzacions al youtube i ha provocat una vintena de comentaris, la majoria donant suport al vídeo tot i que també n'hi ha hagut algun de contrari i un que "adverteix" que l'expressió “Val la pena” no existeix en català ja que la frase correcta és “Paga la pena” (tot i que en realitat l'expressió "Val la pena" també és correcta en català).

Valora
Rànquings
  1. La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines prepara un acte a Lloret de Mar el 10 de juliol
  2. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  3. La CACG es nega a canviar l'itinerari de la protesta antimonàrquica del proper dimecres
  4. La Fundación Princesa de Girona fa una nota de premsa per contestar el rebuig institucional de l'Ajuntament de Girona
  5. Fa 6 anys de la mort d'Eva Serra i Puig, lluitadora independentista i historiadora
  6. Mobilització a Barcelona i Girona contra la turistificació
  7. Aurora Picornell i Femenias
  8. La nació catalana, singularitat històrica
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Revertir la insatisfacció popular, la frustració política i la manca d’alternatives
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid