Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Concert per la Independència a Manresa

Hores abans del concert, es constituirà l'Assemblea l’Assemblea Nacional de Joves Independentistes del Bages

11/06/2014 Cultura
Presentació en roda de premsa del Concert per la Independència Presentació en roda de premsa del Concert per la Independència

Ahir al migdia va tenir lloc la roda de premsa de presentació del Concert per la Independència, organitzat per les delegacions a Manresa de l’Assemblea Nacional Catalana i l’Assemblea Nacional de Joves Independentistes.

El concert tindrà lloc el proper dissabte a les 21:30 a la Sala Stroika (10 € les entrades anticipades i 13 € una hora abans de començar el concert). Hi participarà el grup "Brams", que hi presentarà el seu nou CD "Anem" tancant les portes a la por. Hi participaran igualment el grup "Crònics" i "Aliens in my room".

A la roda de premsa, Josep Heras, coordinador de l’Assemblea a Manresa, va explicar que el Concert per la Independència és la culminació de l’activitat que l’Assemblea ha portat a terme aquest curs a diferents instituts i centres universitaris de la ciutat, que ha estat encaminada a explicar el dret de decidir i els avantatges i possibilitats de la independència.

Dani Castellanos, en nom de les Casa de la Música de Manresa, promotora d’activitats musicals, va subratllar el seu interès a col·laborar amb les iniciatives ciutadanes en l’àmbit musical, com el concert que es presentava. Pau Gros, de "Crònics", va destacar el caràcter humorístic que tindran les intervencions del seu grup.

Francesc Ribera, ‘Titot’, va comentar que el seu nou CD s’adiu perfectament amb l’esperit del Concert per la Independència, perquè tots dos plantegen anar més enllà dels límits que la nostra mateixa por ens imposa.

Finalment, Aina Rosell, de l’Assemblea Nacional de Joves Independentistes, va convocar a tots els joves interessats a la reunió de constitució al Bages d’aquesta Assemblea de Joves Independentistes, que tindrà lloc el mateix dissabte dia 14, a les 6 de la tarda al bar Cal Xavi, de Manresa

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid