Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Audiència Nacional
Condemnen a un any de presó una jove per demanar la tornada dels GRAPO

La noia, que no haurà d'ingressar a presó, ha estat jutjada a l'Audiència Nacional per un seguit de missatges publicats a Twitter

04/02/2014 Internacional

Un jove de 21 anys de Jaén ha estat condemnada a un any de presó i set d'inhabilitació per haver demanat la tornada dels GRAPO per Twitter. En concret per piulades com aquesta del 18 de juliol del 2012: "El PP em va ensenyar que encara fan molta falta els GRAPO". En aquest temps ha doblat el nombre de seguidors que té al seu compte de Twitter.

La noia, condemnada per l'Audiència Nacional per enaltiment del terrorisme, no haurà d'ingressar a presó amb la condició que no torni a delinquir. El fiscal, que demanava dos anys de presó i la inhabilitació absoluta per vuit anys, va acusar la jove de publicar "missatges de contingut ideològic d'elevat caràcter radical i violent".

L'Audiència Nacional ha considerat delicte un seguit de missatges a favor dels GRAPO, fins i tot un tweet en què la noia se solidaritzava amb 44 presos de l'organització o uns altres en què es referia a ETA.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid