Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
La CUP a Olot inicia una campanya per proposar solucions a la problemàtica d'habitatge

A la població n'hi han 3.118 habitatges buits, mentre que 102 famílies van ser desnonades de casa seva al llarg de l'any passat

15/12/2013 Drets i Llibertats
Membres de la CUP de la Garrotxa presentant la campanya d'habitatge Membres de la CUP de la Garrotxa presentant la campanya d'habitatge

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de la Garrotxa ha presentat aquest matí una campanya per a proposar solucions a la problemàtica de l'habitatge i per a denunciar les dades de desnonaments i habitatges buits que té la ciutat d'Olot. En total, 3.118 habitatges buits  i 102 desnonaments.

La campanya pretén que la població conegui aquestes dades, que són les més recents elaborades per organismes oficials però que encara no havien tingut el ressò social necessari perquè la gent sàpiga l'abast del problema de l'habitatge que hi ha a Olot.

A més de la difusió d'aquestes dades, però, la CUP Garrotxa ha volgut fer un pas més endavant i ha realitzat una sèrie de propostes polítiques que s'aniran presentant en les properes setmanes, les més importants a través de la Taula de Coordinació Local per al Dret a l'Habitatge.

Les principals propostes que es reivindiquen amb la campanya són: "Exigir a l'estat espanyol que li transfereixi la gran quantitat d'habitatges buits que té la SAREB a la nostra ciutat; realitzar un cens de grans propietaris d'habitatges buits, per saber qui té més de 4 habitatges en desús i  que promogui la inclusió de tots aquests habitatges a la borsa de lloguer social.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid