Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
7 dies #sensesenyal
Fabra acorralat fins i tot a Madrid

Avui a Madrid i a les Corts Valencianes. Fa uns dies, la policia feia callar a Xàtiva a uns xiquets que cridaven contra Fabra

06/12/2013 Comunicació

A les 12.19 hores, coincidint amb l'hora del tall de senyal fa una setmana, un nombrós grup de treballadors ha accedit a les Corts Valencianes amb cartells amb la cara d'Alberto Fabra, de cap per avall. Una vegada a l'hemicicle han pujat a la tribuna i s'han fet fotos en els escons de l'expresident, Francisco Camps, i l'alcaldessa de València, Rita Barberá. A continuació han ocupat les butaques reservades al Govern, quedant el fins ara presentador del 24 Nou, Frederic Ferric, assegut en escó del president de la Generalitat.

A més d'aplaudiments, els treballadors han rebut el respatller de la majoria dels ciutadans que es trobaven a l'interior del Palau de Benicarló i alguns d'ells s'han apropat per traslladar-los en persona el seu suport i fer-se fotos.

Ni a Madrid

Fabra no s'escapa dels treballadors de Canal Nou. Ni tan sols en els actes festius que avui han tingut lloc en el saló dels Passos Perduts del Congrés a Madrid amb motiu de la celebració espanyola de la Constitució. Fabra que ha participat a la recpeció, ha viscut una tibant escena amb una treballadora de Canal Nou que li ha increpat, enmig d'altres periodistes, que hagi tancat l'ens sense haver explorat altres alternatives i deixant al carrer a 1.600 famílies.

Assetjament diari

D'ençà una setmana, no hi ha hagut dia que Alberto Fabra no hagi estat increpat, no tant sols pels propis trebalaldors, sinó també per la ciutadania del País Valencià. 

Fins i tot, dimecres passat , la Policia espanyola va impedir els veïns assistir a la inauguració del Convent de Sant Doménech per part del president de la Generalitat, Alberto Fabra. A l'acte també assistien la ministra espanyola de Foment, Ana Pastor i l'alcalde i president de la Diputació, Alfonso Rus.

Cal dir, que es va desplegar una forta presència policial, que va generar moments de tensió entre periodistes i els agents, que impedien l’acostament al cap del Consell. A més, els alumnes del CP Taquígraf Martí corejaven: "Que torne Canal 9" des del pati del col·legi a l'arribada de Fabra", per la qual cosa la policia va demanar a la directora que obligues als xiquets que callessin.

Enregistren als xiquets que protestaven

Es veu que el regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Xàtiva, Tono Vidal (PP), va prendre imatges este dimecres al matí dels xiquets del col·legi públic Taquígraf Martí que reclamaven al pas del President de la Generalitat el retorn de Canal 9, segons informava La Veu del País València. En un matí on la visita d’Alberto Fabra va estar coberta amb blindatge de seguretat assistit per vuit furgons policials i l’aïllament dels manifestants, els crits inesperats dels xiquets reclamant la tornada de la televisió pública van ser un imprevist, la qual cosa, segons fonts internes del mateix col·legi, va provocar que la policia ordenara que els menors callaren les seues protestes.

Més de 250.000 missatges al twitter sobre el tancament

El brutall tall de les emissions de RTVV va tindre un impacte automàtic i arrollador en l’audiència de la pròpia televisió, que es va disparar fins el núvols. Però mentre els monitors projectaven durant 12 hores tota classe d’episodis, alguns berlanguians, altres dramàtics, les xarxes socials bullien en el més estricte sentit de la paraula. Segons un informe de la consultora Pirendo, durant eixa agònica nit del 28 al 29 per Twitter van circular fins a 250.000 missatges sobre RTVV i l’usuari més actiu , amb diferència, va ser la Intersindical, segons informa el sindicat

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid