Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PUERTO RICO
Calle 13 i Julian Assange graven una cançó

El grup porto-riqueny i l'activista de wikileaks han enregistrat la cançó “Multi_Viral”

18/11/2013 Internacional

Calle 13 , una de les bandes més populars d'Amèrica Llatina , va estrenar la setmana passada una nova cançó al costat del fundador de WikiLeaks , Julian Assange. La cançó "Multi_Viral" compta a més amb la participació del guitarrista de Rage Against the Machine, Tom Morello , i la cantant palestina Kamilya Jubran . La banda Calle 13 és també coneguda pel seu treball polític i social. El 2005 , el grup va gravar  una cançó sobre el líder independentista porto-riqueny Filiberto Ojeda Ríos tot just a unes poques hores després que fos assassinat per l'FBI. En una recent entrevista, el cantant i compositor de Calle 13, René Pérez , parla sobre el compromís social que tot artista hauria de tenir, el seu suport a l'informant Edward Snowden, la importància de l'educació en el progrés de l'Amèrica Llatina i el ressorgiments dels moviments estudiantils dins del continent . "Hi ha una joventut desperta que té ganes que la cosa millori", diu Pérez.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  4. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  9. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  10. El sant sopar assegurat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid