Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Suport de la CUPA a la CUP-Alternativa d’Esquerres


És l’hora del poble i també ho volem tot. Són els lemes de la campanya de la CUP-Alternativa d’Esquerres, però també podrien ser els de CUPA en qualsevol campanya electoral.

Per primera vegada la CUPA decideix donar suport a una candidatura en les eleccions al Parlament de Catalunya. Per què?

Doncs perquè l’Esquerra Independentista s’hi presenta.

Perquè la CUP-Alternativa d’Esquerres aposta per un model social totalment diferent a l’actual. Un model basat en la igualtat i la solidaritat entre les persones.

Perquè la CUP-Alternativa d’Esquerres treballa cada dia pel dret a decidir. Però a decidir quin país volem, a decidir com el volem organitzar social, econòmica i culturalment, amb una economia que estigui al servei de les persones i no dels bancs i les grans multinacionals.

Perquè la CUP-Alternativa d’Esquerres només entén que els Països Catalans són el nostre referent territorial. De Fraga a Maó i de Salses a Guardamar.

Perquè la CUP-Alternativa d’Esquerres proposa un model territorial respectuós amb el medi i al servei de les persones. Perquè el model de la CUP-Alternativa d’Esquerres passa per la igualtat d'oportunitats, les llibertats, i els drets socials i laborals. Perquè la CUP-Alternativa d’Esquerres la integren gent com nosaltres. Lluitadors i lluitadores que cada dia es deixen la pell al carrer per tal d’aconseguir un poble lliure i solidari. I perquè,com clamava la gent que va omplir a vessar l’antic palau d’esports, en l’acte central de campanya que el diumenge passat va fer la CUP a Barcelona, som ANTICAPITALISTES.

 Per totes aquestes raons la Candidatura Unitària i Popular d’Arbúcies, la CUPA demana que el proper diumenge 25 de novembre votis la CUP-ALTERNATIVA D’ESQUERRES.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  4. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  9. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  10. El sant sopar assegurat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid