Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció
La CUP porta l’”endollisme” del PP a la fiscalia a Reus

Demana la convocatòria d’una reunió urgent per tal que l’alcalde doni explicacions sobre la contractació d’INNOVA.

19/11/2012 Política
David Vidal, en roda de premsa, explica l'escrit presentat a la fiscalia David Vidal, en roda de premsa, explica l'escrit presentat a la fiscalia

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) ha presentat un escrit a la fiscalia de Reus, instant-la a investigar una contractació d’una secretària per part del Partit Popular realitzada a través d’INNOVA. La formació no entén com INNOVA va poder contractar una persona que treballava a la seu del PP per a tasques internes pagada amb diners públics la seva nòmina.

El regidor de la CUP, David Vidal, ha explicat aquest matí en roda de premsa a l’Ajuntament de Reus, que arran de la notícia emesa per Ràdio Reus SER, ha presentat un escrit a la fiscalia dels jutjats de Reus per tal que aquesta investigui aquesta informació i determini si hi ha responsabilitats penals per part d’INNOVA i el Partit Popular.

Al mes de febrer passat, INNOVA va contractar a una persona com a assessora del Consell d’Administració del holding, la qual no ha trepitjat mai l’edifici consistorial, si no que la seva tasca consistia en realitzar tasques administratives per al Partit Popular, des de la seva seu de la Raval Santa Anna.

Casos d’”endollisme”

No és el primer cop que la CUP denuncia possibles casos d’”endollisme” per part del Partit Popular. Només iniciar la legislatura, ja va sortir a la llum el cas del fill d’un regidor que havia treballat per l’empresa Reus Esport i Lleure. A més, fa menys d’un any, David Vidal va preguntar al govern municipal en un Ple, sobre tota la gent que cada dia “feia cua als despatxos dels partits del govern per demanar tractes de favor”. En aquella ocasió, la senyora Gomis, no va negar que s’estiguessin fent favors a persones simpatitzants dels seus partits, sinó que simplement es va limitar a dir que la situació d’atur era molt greu i la gent anava al seu despatx a buscar treball.

A més, des de la CUP han insistit de nou en que fa més d’un any i mig que porten demanant un llistat de totes les persones contractades per INNOVA i encara no han rebut cap tipus de resposta al respecte. Segons Vidal, “notícies com les que hem conegut avui podrien ser molt més greus, ja que no sabem qui treballa actualment per INNOVA i podria haver més casos com aquest”.

Davant d’aquesta situació, Vidal també ha fet pública una carta enviada a l’alcalde Pellicer, instant-lo a entregar als diferents grups municipals la informació complerta sobre facturació i contractació de les diferents empreses municipals. Una carta, que també ha estat entregada a la fiscalia perquè sigui tinguda en compte en el procés d’investigació que ja porta mesos desenvolupant aquesta en relació al “cas INNOVA”.

Per últim, Vidal ha denunciat que des de que se va fer pública l’auditoria de gestió d’INNOVA, no s’ha convocat cap més consell d’administració del holding. Creu, que davant la notícia d’avui és urgent la convocatòria d’una reunió per tal que l’alcalde doni explicacions sobre la contractació d’INNOVA.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid