Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada
Arcadi Oliveres exposa a Salt un altre camí per sortir de la crisi

Pel que fa a 11-S, Oliveres assenyala que no reduïm els anhels independentistes només a factors econòmics, sinó que cal defensar també tot allò que fa que els catalans "tinguem una idiosincràsia concreta"

13/09/2012 Política
Oliveres aplega nombroses persones a Salt Oliveres aplega nombroses persones a Salt

Ahir al vespre, l'economista i activista social Arcadi Oliveres ha efectuat una conferència al Teatre de Salt de la mà d'Independents per Salt.

El president de Justícia i Pau ha desglossat en 3 grans blocs els principals arguments per a un canvi de paradigma al nostre país. Concretament ha parlat de la situació econòmica actual, la immigració i la independència.

En un país en pràctica fallida, Oliveres ha recordat amb tota mena de dades i exemples que les mesures d'austeritat adoptades tant des de la Generalitat com des de el govern de l'estat es podrien evitar prenent mesures valentes en contra dels beneficis i proteccions de què gaudeixen principalment la banca i les grans fortunes.

En el segon punt, ens ha refrescat també quin ha estat el paper dels estats i els poders econòmics en la promoció de la immigració, en què primant un rendiment econòmic a curt termini, s'ha obviat completament l'impacte que aquesta política podria tenir en els països i pobles receptors.

I en l'últim bloc i després de la gran manifestació viscuda aquesta diada, Arcadi Oliveres ha recordat que malgrat la crisi econòmica ha fet acostar molta gent a les tesis independentistes, cal que no reduïm aquest anhel només a factors econòmics, sinó que cal ser tant o més independentista en situacions financeres sanejades. Cal que defensem la llengua, la cultura i multitud de coses més que fan que els catalans tinguem una idiosincràsia concreta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid