Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga de Fam
El BEA, SEPC i Acontracorrent se solidaritzen amb Park Alkosa

Avui a les 17h als jardins de la Facultat de Filosofia es farà una assemblea oberta i, seguidament, s'anirà en cercavila a la convocatòria de la Coordinadora a la Plaça Manises.

02/02/2012 Drets i Llibertats
Les organitzacions estudiantils Bloc d'Estudiants Agermansts (BEA), Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC)  i Acontracorrent se solidaritzen han emè un comunicat de solidaritat amb la lluita que està duent a terme el col·lectiu Park Alkosa des de fa mesos.

Els estudiants veuen amb aquesta la mateixa lluita  que la estudiantil, tenint en compte que la realitat social que es envolta a tots és la precarietat a causa de les retallades en tots els àmbits. Per la qual cosa, exigeixen, una vegada més, que les administracions públiques assumisquen les seues responsabilitats econòmiques. En aquest cas concert, i veuen a més, una qüestió de solidaritat humana, que no dóna peu a altra alternativa.

La Coordinadora del Park Alkosa porta més de 20 anys treballant al seu barri contra l’exclusió social i per la defensa dels drets humans. Des de les institucions públiques –Ajuntament d’Alfafar, Generalitat Valenciana i Servef- s’han negat rotundament a pagar els deutes que tenen amb la Coordinadora de col·lectius. Esta situació està ofegant el projecte del Park Alkosa i els ha abocat a realitzar diverses vagues de fam. Actualment, un membre de la Coordinadora ha decidit realitzar la vaga de fam fins a les últimes conseqüències negant-se, amb això, a qualsevol atenció mèdica.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid