Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans públics
Suspès temporalment l'ERO que va provocar el tancament de RTV Mallorca

Aquest dilluns els treballadors d'[M] han intentat tornar a anar a treballar però se'ls ha barrat el pas

02/01/2012 Comunicació
El Jutjat contenciós administratiu número 2 de Palma va suspendre divendres passat de manera provisional l'execució de la resolució amb la qual la vicepresidència econòmica del govern balear va autoritzar l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) de la Ràdio i Televisió de Mallorca (RTVM) que va ocasionar-ne el tancament.

Segons ha informat la UGT a través d'un comunicat, la jutgeessa ha donat de termini al Govern tres dies hàbils perquè presenti les al·legacions que consideri oportunes sobre la mesura cautelar sol·licitada pel comitè d'empresa de RTVM i els sindicats SPIB, STEI-i, UGT i CCOO. Després d'aquest tràmit, el jutjat ha de dictar resolució sobre si suspèn o no l'ERO de l'ens públic fins que es dicti sentència definitiva.

El comitè d'empresa de RTVM i els sindicats que l'integren van sol·licitar, en el marc del recurs contenciós administratiu contra la decisió del Govern, una "mesura cautelaríssima" de suspensió de l'execució de l'ERO que pogués garantir la continuïtat de la Ràdio i Televisió de Mallorca durant la tramitació del procediment.

Els treballadors intenten tornar a treballar

Arran de la suspensió de l'ERO, els treballadors d'[M] han intentat aquest dilluns tornar a anar a treballar però se'ls ha barrat el pas i no han aconseguit entrar a les instal·lacions de l'ens públic.

És per això que segons ha confirmat una de les representants dels treballadors a VilaWeb, la plantilla de RTVMallorca ha presentat una denúncia a Inspecció de Treball per la situació laboral creada ja que entenen que no han estat acomiadats però no se'ls permet tornar a treballar.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid