Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Renfe
Maulets acomiada el transport públic a l'Hospitalet

Col·loquen un taüt a l'estació de Renfe amb l'escrit "DEP Transport públic" i repartiexen un miler de fullets

06/12/2011 Drets i Llibertats
Mitja dotzena de membres de Maulets del Baix Llobregat va iniciar l'1 de desembre passat una campanya en defensa del transport públic amb una acció simbòlica a l'estació de la Renfe de l'Hospitalet de Llobregat.

Durant les primeres hores del matí, de 2/4 de 8 a les 9, es va col·locar un taüt en el s'hi podia llegir "D.E.P Transport Públic" i es van repartir 1.000 octavetes per denunciar l'actual precarització del transport i l'augment de taxes.

La campanya de Maulets del Baix Llobregat centrarà el seu treball en la denúncia de l'actual augment de taxes i reducció de serveis i en la necessitat de vertebrar la comarca en matèria de transport, deixant de mirar exclusivament a Barcelona i començant a teixir també un transport públic que comuniqui el Baix Llobregat de nord a sud. A més, també es plantejaran nous models de gestió del transport en què els treballadors i usuaris siguin els que tinguin la paraula i el poder de decisió, és a dir en una gestió col·lectiva del transport.

Aquesta campanya s'emmarca en el context de denúncia de l'actual crisi econòmica i del model econòmic que la provocat.
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  8. El sant sopar assegurat
  9. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  10. L'ensenyament del Català a Catalunya Nord no passa pels millors moments
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid