Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi Ambient
Arenys de Munt multarà els veïns que no reciclin bé

Primer s'obre un expedient informatiu, que passa a ser sancionador si es torna a incomplir la normativa

27/11/2011 Territori
Massa sovint la gent que recicla col·loca els objectes als contenidors equivocats malgrat els rètols i les campanyes informatives. Per tal de fer-hi front, l'Ajuntament d'Arenys de Munt -un dels primers del Maresme a separar les escombraries per reciclar- ha decidit que obrirà expedients sancionadors a aquells veïns que no col·loquin la brossa al lloc corresponent.

No serà el primer municipi a recórrer a aquesta mesura pal·liativa. La regidora de Medi Ambient, Sílvia Vàzquez (CUP), ha explicat a El Punt que fins ara s'han obert sis expedients, dels quals tres són a particulars reincidents als quals ja s'ha aplicat la sanció mínima de 75 euros per haver deixat les escombraries el dia que no tocava o fora del lloc indicat.

A Arenys de Munt, el sistema porta a porta es va començar a aplicar al municipi el 2002. En aquest sentit, a les zones del poble on es fa el porta a porta s'iniciarà una campanya per inspeccionar les bosses que no són al lloc indicat o que han deixat el dia que no toca, per mirar d'esbrinar quins són els veïns que no compleixen la normativa. Primer s'obre un expedient informatiu, que passa a ser sancionador si es torna a incomplir la normativa.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid