Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Ajuntament d'Altafulla, governat per SI i Alternativa, prohibeix l'Aplec del Camp

L'Aplec del Camp no se celebrarà després de tres anys de tradició. L'Ajuntament d'Altafulla ha informat a darrera hora els organitzadors del IV Aplec del Camp, que s'havia de celebrar aquest cap de setmana, que no es pot realitzar tot i que s'havia arribat a un acord amb el tinent d'alcalde, Jordi Molinera (SI).
 

Després de diverses negociacions amb Molinera on tot semblava tancat, el govern ha començat a dubtar sobre la conveniència d'aquest aplec al municipi i ha obligat a suspendre'l per la manca d'uns permisos que -asseguren els organitzadors- fins ara no els havien estat demanats.

05/08/2011 13:01 Política
 
aplecdelcamp_2011_cartell_granAquesta prohibició arriba després que el PP fes unes declaracions en contra de l'aplec per una taula rodona sobre independentisme que s'havia de celebrar amb Bildu, la CUP i SI. Llavors el govern local va demanar als organitzadors explicacions sobre la trobada. Es dóna el cas que la xerrada havia estat proposada pel mateix Molinera, relaten els organitzadors de l'Aplec.
 

Tot plegat va propiciar que aquesta setmana, pocs dies abans de l'aplec, es comuniqués als organitzadors la necessitat d'uns permisos que no havien estat exigits pel tinent d'alcalde, a banda de diners, variació del programa i d'altres canvis que es consideraven impossibles d'assolir. Tot això ha portat l'organització a suspendre l'aplec, ja que no pot complir tots aquests requisits. A més, remarquen que l'Aplec ja es va modificar per poder encabir-lo als actes d'aquesta vila del Baix Gaià, tal com es va fer a les tres edicions anteriors, per així participar conjuntament amb les entitats.

L'Esquerra Independentista del Camp denuncia que l'Aplec els ha causat pèrdues econòmiques i en aquest sentit demana coherència a SI i els insta a trencar el govern amb Alternativa Altafulla per "impedir actes independentista al poble".

Per saber-ne més:
 
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid