Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Mataró organitza un acte per saber com tancar l'incineradora de brossa

"La demanda de tancament de la inicineradora de Mataró cueja des da fa anys. Els programes electoral de 2003 i 2007 de la CUP de Mataró recullen aquesta exigència, que hem fet efectiva amb accions al carrer, que hem aprofundit amb informació de primera mà aportada per les denúncies de tècnics ambiental" (Juli Cuéllar al seu bloc el 13 de febrer de 2008)
 
El proper 24 de març al Centre Cívic de Cerdanyola, Can Morros, la CUP de Mataró organitza un acte públic pel tancament de la incineradora de brossa, amb la participació d'Àlex Maymó, regidor de la CUP a Molins de Rei; Jordi Colomer, tècnic expert en residus i Mercè Girona, del Centre d'Ecologia i Projectes Alternatius (CEPA).

17/03/2011 01:20 Territori
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid