Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El riu Ebre serà l’escenari de la Trobada de l’Associació Hàbitats

Enguany, la Trobada de voluntaris i voluntàries l’Associació Hàbitats – Projecte Rius tindrà lloc a la ciutat de Tortosa el dia 12 de març.

La Trobada de voluntaris i voluntàries del Projecte Rius, que es realitzarà a l'Auditori Felip Pedrell. Donarà el tret de sortida de l’acte la benvinguda a càrrec del regidor de Medi Ambient i Mobilitat de l’Ajuntament de Tortosa, Valentí Marín i el President de l’Associació Hàbitats, David Tapias.

10/03/2011 01:37 Territori

La trobada continuarà amb una conferència de la periodista ambiental Maria Josep Picó. La periodista valenciana va ser la directora de la revista Nat, una important publicació de divulgació ambiental en llengua catalana. Seguirà un esmorzar popular i posteriorment, s’obrirà un espai de reflexió conjunta entre els grups de voluntaris de tot el país. La trobada clourà amb una visita a l'Ebre en llaüt al seu pas per Benifallet.. 

A la tarda se celebrarà l’Assemblea General de Socis i Sòcies de l’Associació Hàbitats a la Casa de l'Aigua

Programa d’actes:
- 10.30: Conferència inaugural amb Maria Josep Picó, periodista ambiental
- 11.15: Esmorzar popular
- 11.45: Intercanvi d’experiències
- 12.30: Visita a l'Ebre en llaüt
- 16.00: Assemblea General de l'Associació Hàbitats a la Casa de l'Aigua (av. Generalitat 147 - Plaça Carrilet 1)


Per saber-ne més:

L'Associació Hàbitats - Projecte Rius realitza una nova edició del Fem Dissabte! 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid