Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Salvem l'Empordà alerta que no es pot ampliar El Bulli enmig del Parc Natural de Cap de Creus

Salvem l'Emporda no posa en dubta la gran aportació que significa per a la comarca la iniciativa de Ferran Adrià de crear una Fundació

Ara bé, segons l'entitat ecologista, el nou equipament que significaria la Fundació es troba dins el Parc Natural de Cap de Creus i el Pla Especial de protecció del medi natural i del paisatge del Parc preveu els usos incompatibles com noves infraestructures, instal·lacions, edificacions i construccions; Habitatges de nova planta i ampliacions d’edificis destinats a l’ús d’habitatge; i Conduccions aparents d’energia, telefòniques i similars, i la construcció d’obres o aparells de generació d’energia.

05/02/2011 21:05 Territori
És per això que Salvem l'Empordà sol·licita informació sobre l’abast real d'aquest projecte i la seva compatibilitat amb el règim propi del Paratge Natural d'Interès Nacional, regulat pel Pla Especial de protecció del medi natural i del paisatge del Parc Natural de Cap de Creus. La sol·licitud d’informació va adreçada al Parc Natural de Cap de Creus, a l’ajuntament de Roses, a Urbanisme a Girona i Medi Ambient de Girona.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid