Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concert de Batà a l'Euskal Etxea de Barcelona

Avui a les 20h a l’Euskal Etxea, dins del cicle cantautors valencians, col·lectiu Ovidi Montllor, concert de Batà.

Batà és un nou projecte dins del panorama de la música d’autor al País Valencià. Després de l’experiència assolida i demostrada en altres projectes musicals i amb la pell assaonada de carretera i escenaris, arriba aquesta nova proposta carregada d’originalitat, emotivitat, expressivitat i senzillesa. Batà parteix de la cançó d’autor però anant més enllà.

21/01/2011 02:14 Cultura
Amb una poètica personal i sonoritats pròpies de la cançó, una cuidada posada en escena i un delicat treball de melodies vocals, el concert pren aires, a vegades intimistes, a vegades carregats d’ironia i de critica amb textos més explícits. La finalitat és crear un espectacle amb moments melòdics preciosistes i rics en harmonies així com moments més irònics, explícits i contundents amb reflexions de caire social i crític.  
 
El batà és una maquinària hidràulica: l’aigua entra per una sèquia i una sínia mou dos grans malls de fusta que de forma alternativa colpeja les peces de llana que es realitzaven en els telers tradicionals. Es duien les peces de llana al batà perquè quedessin més suaus, fines i atapeïdes.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid